Höst, träning & fix

First things first, men detta var första och sista blogg-stoppet på flera dagar, ska inte hända igen! Så långt är det kul att blogga, eller som jag hellre gillar att säga, det är kul att uppdatera er som följer mig! Väldigt kul att få feedback på bloggen/hemsidan! 😊

Äntligen är hösten här och här i Jämtland har vi redan fått känna på frost, kyliga nätter och sist men inte minst så har det snöat på sina håll, så lycklig för det! Ett tecken på att vintern snart är här!

Förra veckan var som sagt en lugn träningsvecka, där jag mer eller mindre fick order om att tagga ner och samla energi! Hade endast ett intervall pass och utöver det enbart lätt träning, runt 1x 1 timme de dagar jag tränade! På sånna lugna veckor startar jag alltid dagen med någon form av lugn aktivitet, trivs bäst med att ta en 30-45 min löptur innan frukost! På det sättet håller man ändå rutiner och kroppen dör inte ut på samma sätt som om man skulle avstå att röra sig på en hel dag.

Denna vecka har jag kört på med en del träning igen, hade ett ganska hårt pass i Tisdags, kunde ta ut mig såpass att frukosten ville upp. Att ta kunna ta ut sig tills man spyr är ett ok kvitto på att kroppen är nollställd och klar för att ta åt sig mer och ny träning. Förutom träning har det varit en del "administrativt" skidskytte jobb så långt den här veckan (där av ett uppehåll i bloggandet).

Som bekant för en del av er har de varit lite vapenstrul sen augusti, men nu börjar det ordna upp sig då jag använt dagarna på att göra det allra sista på stocken.

För er tech-intresserade så ser ni ett förbättrat stå grepp på bilderna nedan, och en update på en ny snölucka för siktet! Snöluckan är Custom made av skidskytte kollegan Victor Olsson.

Har även hunnit med att upptäcka lite nya löpställen, då Östersunds kommun & Försvarsmakten har öppnat upp det gamla övningsområdet F4 ute på Frösön och gjort i ordning så att man kan röra sig runt på Bynäset inom de markerade lederna. så nu kan man mer eller mindre springa runt hela Frösön! Så kul och ska testas på söndag tror jag!

Bynäset var en väldigt positivt upplevelse och så skönt att hitta nya ställen att röra sig på, väldigt fint där ute och riktigt bra markerat och i ordning gjort! 😊

Gillar

Kommentarer