Träningsläger Round up!

Dagarna flyger fort förbi på träningsläger! Kom som sagt till Norge fredagen förra veckan, sen dess har det sagt swish och swosh idag var sista dagen på själva träningslägret, och nu har jag förflyttat mig till Gjövik där jag ska delta på rullskidstävlingar i helgen. Lördagen sprint (10 km) och söndagen masstart (15 km)

Annars kan jag berätta att träningen det här lägret har mesta dels varit hög intensiv! Alltså en del hårda pass med fokus på att öka kapaciteten!

I söndags var jag med på Ole Einar Bjørndalens motbakke løp som det heter 😅 en löptävling som körs i OEB's hemtrakter. Det sägs att kungen av skidskytte la sitt träningsgrundlag i den här backen så då måste det va en bra backe! Jag fick i allafall känna på brutalt mycket mjölksyra då formen inte visar från sin bästa sida. Har inte helt kommit i "the zone" eftersom det blev ett ganska långt träningsuppehåll efter min rullskid krasch i Augusti! Har heller inte så mycket träning i kroppen för att vara i form än, men tur det är ett tag kvar till vintern!

I Torsdags var det dags för testrace upp Blefjell, ca 7 km motbakke! Brutalt hårt och grymt bra träningspass! Fick med mig ett bra kvitto på hur kroppen mår och vad som behövs göras kommande träningsperiod!

Nedan för följer lite bilder från veckans händelser!

Slitet gäng efter testrace

Lägeraktivitet kvälls fiske i den norsk fjällvärlden 😊🐟 Tror dock vi håller oss till skidskytte än så länge.

Blött löppass i myren!

Blött 2.0

Nu är det dags för mig att hoppa i säng och ladda inför morgondagen! Följ med under morgon dagen på Instagram och FB! Kommer med fler blogg inlägg under helgen!

Stay tuned!

Gillar

Kommentarer