Träningsläger & Status!

"Från ett läger i Juli på Norges västkust, närmare bestämt Vik i Sogn, underbart ställe som jag gärna åker tillbaka till."
"Övriga bilder från tidigare läger i sommar."

Tjo! Imorgon är det åter dags för träningsläger, denna gång samlas teamet i min hemstad Östersund för säsongens sista barkmarksläger! Woop Woop! Med andra ord så närmar sig vintersäsongen, skidor, snö och framförallt tävlingssäsongen med stormsteg. Även fast det känns väldigt stressade att säga att det är sista barmarkslägret så är det tillräckligt långt kvar tills tävlingssäsongen drar igång, hela 7 veckor kvar, men som alla vet så är ju tid vår tids största brist vara...

Så här på slutet av barmarkssäsongen så känner jag nästan varje år att jag skulle gjort lite mer, tränat lite mer och gjort saker lite annorlunda, men då är det viktigt att jag också vågar lita på den plan jag lade i våras och faktiskt göra sig påmind om att den är genomförd på ett så bra sätt som möjligt ut ifrån årets förutsättningar. Har nog aldrig haft en så väl genomförd och kontinuitet i träningen som jag haft i år, och det är en om inte den viktigaste säkerheten att falla tillbaks på när tävlingarna drar igång. Sen maj är jag nere på noll sjukdagar, och det är personligt rekord med råge!🏆 Hade ett litet avbrott efter min rullskidskrasch, men annars har det varit riktigt riktigt bra, med mycket bra och högkvalitativ träning och många givande läger.

Nog med torr prat! 😜

Ser framemot lägret och har massa spännande saker och roliga inlägg pågång, är en del att berätta i veckan som kommer! Så följ med under veckan som kommer!

/Niklas

Gillar

Kommentarer