Toothless

Blir tråkigt att enbart blogga om idrotten och vad som händer kring det... Så här kommer ett lite annorlunda inlägg om en tandlös Niklas! 😄

I våras fick jag en rejäl smäll på käften, höhö! Inte på det vis många vill tro, men men... Har än inte fått satt in något implantat då jag inte vill riskera säsongen, då jag hört det är ganska lätt att bli sjuk och infektionsrisken är ganska hög, och skulle ändå tvingas ta det lugnt en-två veckor efter själva operationen.. och det har jag inte tid med. Idag var jag är iallafall till tandläkaren och fick gjort en provisorisk lösning, där tanden som jag slog ut (ja jag har faktiskt sparat den) blivit limmad på plats så länge, så nu är det bara dra på sig det bredaste leendet jag har! Sen ska jag göra operationen till våren är det tänkt och då sitter tanden som ska, nu finns det en risk för att den lossnar igen.

Någon som har erfarenheter av tandimplantat och hur det var att göra en sådan operation? Lider inte av tandläkarskräck, men skulle va roligt att få höra andras erfarenheter om tandimplantat och övriga tandproblem?


/Niklas

Gillar

Kommentarer