Roadtrip

Hej på er! Halv kass start på bloggen, kommer bli bättre framåt. Har tränat på ganska mycket den här veckan och har fått greja med en del annat, så haft lite tidsbrist tyvärr. Bland annat så har jag fått tillbaka mitt vapen och har såklart spenderat mycket tid med den, så nu är jag tillbaka för 110%. Det nya och uppgraderade vapnet verkar fungerar riktigt bra, är dock inne i en liten test fas fortfarande så att allt är så maximalt optimerat inför vinterns tävlingar. Och om ni följer med här kommande veckor så kommer det komma en del roliga nyheter. Ska inte hinta om för mycket än så ni får helt enkelt ha tålamod, men små hint kommer dyka upp här o där så rekommenderar att följa med på min Instagram.

Igår blev det dags för roadtrip mot träningsläger i Norge. Torsdagen gick åt att träna och packa innan det var dags för avresa på fredag morgon.

Vapnet är tillbaka i sin fulla glans!

Torsdagens träning fångad på bild, 3 timmars skogs kneg med dessa två! Victor Olsson t.v och Oskar Brandt t.h!

Packad bil! Denna gång ändå lätt packning med!

Väl framme i Simostranda så har det genomförts två pass redan, ett igår kväll och ett löp + styrke pass och en hel del skytte träning i morse. Nu väntar 2,5 timme rullskidor.

Stay tuned!

Gillar

Kommentarer