Niklas forsrberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se

Mitt namn är Niklas Forsberg, 23 år. Jag är född och uppvuxen i Tromsø, Nord-Norge, där fick jag tidigt mersmak för skidor, snö och idrott. Vilket är något du kommer märka om du nu börjar följa min blogg. Snö, skidor och ett idrottar liv inom skidskytte på elitnivå är dock inte det enda mitt liv och denna blogg kommer kretsa kring.

År 2010 valde jag att flytta tillbaka till Sverige, närmare bestämt Östersund för att studera på skidgymnasiet i 4 år. Här fick jag god hjälp att kombinera träning och studier. Med tiden växte jag som skidskytt och min internationella debut kom vid Ungdoms OS 2012 - Innsbruck. Som junior gjorde jag 4 juniorvärldsmästerskap, EM, IBU-cuper och ett flertal SM-titlar.

Jag var en del av svenska skidskyttelandslaget 2012-2016. Våren 2016 bestämde jag att tacka nej till landslaget för att istället gå min egen väg. På min blogg kommer jag dela med mig av mina erfarenheter, vardagen som Niklas Forsberg och såklart min väg mot toppen.

Stay tuned!

*Innehåller annonslänkar

Här under följer ett urplock av den utrustning jag både tränar och tävlar med, klickar du på bilden kan du få samma uppsätt som mig! 😉👍🏆

Utrustings Collage