Helg update

Hej på er! Helgen har varit smockad med saker och därför lite halv dåligt med uppdaterande. Veckan som sådan har faktiskt varit ganska körig, då jag haft en del möten och fixat med massa saker runt om som kräver sin tid också utöver träningen. Träningen går ju i alla lägen före allt annat, men känt lite tidsbrist den här veckan så allt har inte varit på topp, och då blir det inte lika enkelt att leva upp till skidåkar idealet 07-22 dygnsrytmen, men det viktigaste för mig är att jag får genomfört den träningen jag planerat, de dagar jag ska göra den samtidigt som jag vill ha ut 110% av varje pass, annars kan det va lika gärna. Tränar endast om jag blir känner att "idag blir jag minst 1% bättre än igår".

Lördagen innehöll en tidig morgon med ett kort besök på sportsgym kl 06 på morgonen, efterföljt av en kort löprunda. Hem och få i sig en snabb frukost innan jag skulle upp och hålla i ett träningspass för kidsen i Meråker skidskytteklubb som varit på besök i Östersund över helgen. Kul att få vara med och inspirera och inspireras av den yngre generationen skidskyttar. Vi tillägnade större delen av passet till rullskidsfotboll innan vi avslutade med lite specifika teknik övningar på rullskidor. 😊

Direkt efter det åkte jag upp till Sandviken (norr om Järpen) för att hämta en kompis som behövde hjälp med skjuts till flygplatsen ute på Frösön.

Efter det skulle dagens intervallpass genomföras, blev ett kort och hög intensivt pass, trots en ganska körig och lång Lördag blev det ett väldigt bra intervallpass.

Söndagen gick åt träning, ett längre stakpass i ensam regi och kaffehäng med IK stern´s stora son Carl Olander.

Mer och bättre inlägg kommer, glöm heller inte att följ mig på Instagram & Facebook

Stay tuned!

Gillar

Kommentarer