Winter is coming

Dags för det klassiska "Winter is coming"- inlägget! Då jag håller på med en vinteridrott så är det väl min tid nu de närmsta månaderna! Som skidskytt sitter man lugnt och stilla i båten en vecka till innan våran premiär ​bränner av i Östersund (18-19 nov). 

Jag själv ska bänka mig i soffan imorgon för att följa en rad olika sändningar, min förkylning verkar vara riktigt långdragen och jag har än inte kommit igång med någon träning *Suck*! Så jag ytterst stressad och pressad nu för att hinna skidskytte premiären nästa helg. Men får fördriva tiden med att följa skidskytte kollegorna i bruksvallarna imorgon, och tävlingen i övrigt, ser ut att bli bra tryck där! 

Vintern är ju den bästa års tiden enligt mig! Har du tillgång till norsk tv, så har du säkrat upp många mys stunder med hög kvalitativ tv-sport! Det är dock bara en parantes. Vi har snö, eller ja... Tråkigt nog blir ju vintern sämre å sämre med åren, men snö är ju det bästa som finns! Det är kallt, man slipper svettas ihjäl, bråka med insekter och allt är oftast väldigt mycket renare på vintern!? eller är det bara jag som tycker det? Men framförallt du får åka skidor! uppför, utför på plätten ja you name it! Bästa ever! 

Juste julen ligger på vintern också, plus min födelsedag! Så väldigt mycket att se framemot, bara jag blir frisk. 

Imorgon är en ny dag och då ska min förkylning vikt ner sig! Tålamods test utan dess like! 

/Niklas


Gillar

Kommentarer