Inte helt perfekt

Yo! Hemma från Norge, träningsläger och roadtrips. Som tidigare skrivit så skulle jag kört rullskidstävlingar i Karidalen både Lördag och söndag. Körde bara lördagens sprint och valde stå över söndagens masstart. Formen visar sig vara väldigt svag och bättre blev det inte efter torsdagen förra veckan, då jag under lite fotbollslir ådrog mig en muskelsträckning i vänster låret. Hade förhoppningar om att den inte skulle vara så kraftig, men under uppvärmningen inför lördagens sprint kände jag att det skulle fungera dåligt. Trotsade smärtan och körde ändå... Blev en sämre tävlings upplevelse, tur att det bara är september än så länge.

Söndagen blev en lugn dag på hemma plan i Östersund, efter en sen ankomst lördag natt.

Igår fick jag komma till Andreas på Access Rehab i Östersund, där fick jag konstaterat att det enbart rör sig om en mildare sträckning och en rejälare kilometer återställning. Borde va helt återställd inom 2 veckor. Får alternera träningen så länge.

Hehe! Som ni säkert ser så har mitt vänster ben fått genom gå senaste tiden, längst ner på benet är fortfarande såren från min rullskidskrasch kvar och nu då låret som behöver lite stöd.

Blir att hålla sig i skinnet vidare under hösten och få till en kvalitets höst utan dess like! Den här veckan blir lite mer fritt, då jag måste ner i soffläge och återhämta mig lite granna.

/Niklas


  • Vardag

Gillar

Kommentarer