Niklas forsrberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se

Dags för det klassiska "Winter is coming"- inlägget! Då jag håller på med en vinteridrott så är det väl min tid nu de närmsta månaderna! Som skidskytt sitter man lugnt och stilla i båten en vecka till innan våran premiär ​bränner av i Östersund (18-19 nov). 

Jag själv ska bänka mig i soffan imorgon för att följa en rad olika sändningar, min förkylning verkar vara riktigt långdragen och jag har än inte kommit igång med någon träning *Suck*! Så jag ytterst stressad och pressad nu för att hinna skidskytte premiären nästa helg. Men får fördriva tiden med att följa skidskytte kollegorna i bruksvallarna imorgon, och tävlingen i övrigt, ser ut att bli bra tryck där! 

Vintern är ju den bästa års tiden enligt mig! Har du tillgång till norsk tv, så har du säkrat upp många mys stunder med hög kvalitativ tv-sport! Det är dock bara en parantes. Vi har snö, eller ja... Tråkigt nog blir ju vintern sämre å sämre med åren, men snö är ju det bästa som finns! Det är kallt, man slipper svettas ihjäl, bråka med insekter och allt är oftast väldigt mycket renare på vintern!? eller är det bara jag som tycker det? Men framförallt du får åka skidor! uppför, utför på plätten ja you name it! Bästa ever! 

Juste julen ligger på vintern också, plus min födelsedag! Så väldigt mycket att se framemot, bara jag blir frisk. 

Imorgon är en ny dag och då ska min förkylning vikt ner sig! Tålamods test utan dess like! 

/Niklas


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Övrigt

"Swedish National Biathlon Arena"

Hej!

haha, ja tyvärr så är det faktiskt så länge sen jag uppdaterade er, att jag måste starta med ett 'hej', ungefär som att hälsa på en jag aldrig träffat förut!

Men nu ska ni få höra, tråkigt nog mest dåliga nyheter...

De sista 9 dagarna har jag legat sjuk med förkylning hemma i Östersund, jag fick avbryta lägret med Team skiguard i Trysil. Det var riktigt surt, då jag blev sjuk dagen innan vi skulle ha testrace, som hade varit en gyllene möjlighet att checka av formen på, inför tävlingspremiären som är nästa helg i här i Östersund (18-19 nov). Dagarna innan jag blev sjuk kändes formen väldigt bra och jag hann med ett intervall pass på skidor innan jag blev sjuk. Det kunde jag däremot genomföra med väldigt bra känsla och hög kvalité på skyttet. Men att jag nu blev sjuk är maximal otur, först o främst försöker jag oftast se positivt på saker och ting. Och ska jag hitta något att ta med mig från det här så måste det ändå bli att detta är de enda sjuk dagarna i 2017, trodde jag skulle klara hålla mig frisk 365 dagar på raken, men nej slumpen eller oturen ville annat...

Från sjukdom till andra mer roliga nyheter så är det att det står November på kalendern. Med andra ord "Winter is here" även fast det inte ligger metervis med vit guld på marken så är det lika runt hörnet, hoppas vi! Östersunds kommun kan däremot bjuda på riktigt fina konstsnöspår, trots halv taskigt höst väder med regn o vind.

November har bjudit på mer än bara sjukdomar och en viss vinterkänsla. Förra fredagen fick jag besök av min mamma och syster som ska vara här ett tag! Lillsyrran fyllde förresten år i lördags, så då bjöds det på fest. Syrran har förresten en riktigt skön blogg som beskriver livet hemma i Tromsø, Norge och övriga saker likt mode o annat! Kanske det blir ett gäst inlägg här om jag frågar snällt, skidbloggar behöver generellt få lite andra inputs, tycker jag iallafall!

Bloggen hennes hittar ni HÄR!

Idag värkar det däremot vara färdig hostat och förkylningen verkar ha gett sig, men för att vara på säkra sidan så kommer jag börja ytterst försiktigt med träningen. En förkylning på 9 dagar sätter sina spår, men nu är jag igång iallafall!

Stay tuned!

/Niklas


Likes

Comments