Niklas forsrberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se

"Från ett läger i Juli på Norges västkust, närmare bestämt Vik i Sogn, underbart ställe som jag gärna åker tillbaka till."
"Övriga bilder från tidigare läger i sommar."

Tjo! Imorgon är det åter dags för träningsläger, denna gång samlas teamet i min hemstad Östersund för säsongens sista barkmarksläger! Woop Woop! Med andra ord så närmar sig vintersäsongen, skidor, snö och framförallt tävlingssäsongen med stormsteg. Även fast det känns väldigt stressade att säga att det är sista barmarkslägret så är det tillräckligt långt kvar tills tävlingssäsongen drar igång, hela 7 veckor kvar, men som alla vet så är ju tid vår tids största brist vara...

Så här på slutet av barmarkssäsongen så känner jag nästan varje år att jag skulle gjort lite mer, tränat lite mer och gjort saker lite annorlunda, men då är det viktigt att jag också vågar lita på den plan jag lade i våras och faktiskt göra sig påmind om att den är genomförd på ett så bra sätt som möjligt ut ifrån årets förutsättningar. Har nog aldrig haft en så väl genomförd och kontinuitet i träningen som jag haft i år, och det är en om inte den viktigaste säkerheten att falla tillbaks på när tävlingarna drar igång. Sen maj är jag nere på noll sjukdagar, och det är personligt rekord med råge!🏆 Hade ett litet avbrott efter min rullskidskrasch, men annars har det varit riktigt riktigt bra, med mycket bra och högkvalitativ träning och många givande läger.

Nog med torr prat! 😜

Ser framemot lägret och har massa spännande saker och roliga inlägg pågång, är en del att berätta i veckan som kommer! Så följ med under veckan som kommer!

/Niklas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God Morgon alla morgon pigga och även ni som är mindre pigg denna torsdags morgon!

Intervalldag idag och det betyder kvalitetstimmar och förberedelser. Klockan ringer 06:30 och jag flyger upp ur sängen, utvilad och rejält taggad på en grym träningsdag! En sån här dag startar jag nästan alltid nu mera med någon form av aktivitet innan frukost, kan va en löptur, promenad eller rörlighetsträning. Sen äter jag en högst otraditonell skidåkarfrukost, med andra ord allt annat än havregrynsgröt... Blääh, så äckligt med gröt, men tyvärr så är det ju det vi skolas i att äta! Så en tyst minut för alla som tvingar sig själv att äta havregrynsgröt bara för att de är skidåkare...

Efter frukost är det dags för de mentala förberedelserna, det görs genom visualisering av själva passet och "torrklick" som det heter i ca 30 min. Låtsas skjuter med geväret hemma i vardagsrummet samtidigt som jag föreställer mig hur själva passet ska genomföras!

Nu ska jag bara byta om så ses vi på rullskidbanan i Östersund!

/Niklas

Likes

Comments

Vardag

Hola!

Har ni sett den där meme:en på FB där det står "September, månaden där alla springer runt som förvirrade höns, ena kommer med dunjacka och den andre med shorts". Rådande vädersituation kan beskrivas exakt så. Dels för att man inte sett solen på en månad, men också när man helt plötsligt får se solen så smälter man ju typ bort så vet jag ju inte vad jag ska ta mig till! Är ju knappt en vecka sen jag såg snö uppe på Bydalsfjällen. Så ja vädret är katastrof...

Men det betyder inte att jag deppar ihop för det! Fick trots allt ett riktigt nice löppass i egen majestät igår, kan låta tråkigt, men ibland är det faktiskt riktigt gött att bara nöta på helt själv och rensa huvudet, och ibland behöver jag köra mina långpass själv, får så mycket mer utav dem då.

Idag är det vila på programmet, men eftersom slänger ihop två dagar i ett inlägg så tänker jag att det får komma ett eget vilodags inlägg på nästa vilodag, så får ni se vad mer jag gör än att bara äta-träna-sova!

Slänger med lite bilder från gårdagens färger, hösten är ju färgrik! 😊

Likes

Comments