Niklas forsrberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se
Niklas forsberg www.teamforsberg.se

Vardag, Träning

Den stora skidskytte händelsen denna vecka är väl egentligen Rullskidskytte-SM, tyvärr inte för mig... Då jag inte fått på plats ett 110% fungerade vapen än, då jag efter min krasch på rullskidor varit tvungen att göra en total renovering på mitt vapen, update på det inom kort. Alltid tråkigt att måste stå över tävlingar, då det är det roligaste jag vet om.

Kommit igång bra med träningen nu och fått kört några riktigt bra kvalitets pass denna vecka och eftersom jag inte kunde åka till Sollefteå och tävla fick roa mig på annat håll i helgen, den har gått åt att äta, träna, sova och fyllt lungorna med högoktanigt bränsle tack vare Gymkhana drift. Som haft tävlingar på skidstadion i helgen, Om jag kunde överföra 1 % av deras motorkraft skulle det gå undan till vintern😉

Fredag nästa vecka åker jag på läger med Team Skiguard i 10 dagar, där blir det massa skoj bland annat en löptävling och två rullskidsrace!

Nu väntar sportsgym och ett skate pass innan man bockar av denna vecka i träningsdagboken.

/Niklas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Övrigt

Hej och välkommen till min nya blogg!

För er som tidigare följt mig blev det sagt för en ganska lång tid tillbaka att teamforsberg.se skulle läggas ner för att göras om. Och ja här är resultatet, samma namn och samma Niklas, bara ny sida och nytt allt egentligen. Ett ansiktslyft med andra ord! Hoppas du tar dig tiden att göra dig känt här på bloggen och om du är ny kan du ta tillfället i akt och göra dig lite känt med mig på sidan"Om mig". Följ med vidare för här kommer det hända grejer så småningom! Kolla gärna in mig på Facebook & Instagram!

Stay tuned, more to come!

/Niklas.F

Likes

Comments